2024
5 okt
t/m
13 nov

Expositie: “Vaste hand, of losse pols”

Iedereen is welkom bij de opening op 5 oktober

Nivoncentrum Rotterdam
Dirk Smitsstraat 76, Rotterdam 
Start om 14:00
Voor iedereen
Download agenda item

Vaste hand of losse pols
Met een nieuwe tentoonstelling in het Nivoncentrum zetten de Draw Clubs opnieuw een aantal leden in de schijnwerpers. Wees welkom bij de opening op zaterdag 5 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.

Boy Akkerman is een Nederlandse striptekenaar. In eigen stad vooral bekend van Rotterdamse superheldenstrip Captain Roffa en de door Abdelkader Benali geschreven graphic novel ‘Metro 010’. Ook was hij werkzaam voor Amerikaanse uitgevers als Monkeybrain Comics en Image Comics.

Vincent Sabajo bewandelt twee paden: de weg van kleurrijke art en de weg van sterk lijnwerk in zwart/wit. Hij laat zich inspireren door cartoons uit zijn jeugd, muziek en spiritualiteit.

Eveline Wind creëert werk onder de naam Art by WinWun. De schilderijen zijn unieke originelen. De toegepaste technieken maken het onmogelijk om een specifiek stuk na te maken. Kenmerkend voor haar werk zijn de levendige, contrasterende kleuren en aardetinten. Experimenteren met verschillende kleurcombinaties en giettechnieken maakt het werk uniek en abstract.

De expositie loopt tot en met 13 november.

Oplus_131072

Meer activiteiten