Zaalverhuur Nivon Rotterdam
Voordelig een zaal huren

Zaalverhuur Nivon Rotterdam

U kunt bij ons een zaal huren, als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een (cursus)activiteit wilt organiseren. Nivon Rotterdam verhuurt echter geen zalen voor particuliere feestjes of partijen.

Neem contact op

Faciliteiten

Wilt u in het centrum van Rotterdam een sociale of culturele bijeenkomst organiseren, een cursus, een voorstelling of een vergadering, of zoekt u een repetitielokaal voor uw zangkoor, dan kunt u voordelig terecht bij het Nivon. De aard van uw activiteit moet wel enigszins passen bij onze maatschappelijke doelstellingen. Nivon Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie. Wij verhuren geen zalen voor commerciële doeleinden of voor particuliere feesten.

Toegankelijkheid
De begane grond is ook toegankelijk in een rolstoel, de eerste etage is alleen via de trap bereikbaar, er is geen lift. Een invalidentoilet is er ook niet.

Wat hebben we te bieden?

Nivon Café (BG)

Als er in het gebouw iets te doen is, is het Nivon café ook geopend. De bezoekers kunnen dan vooraf iets drinken, in de pauze of na afloop. We hebben een ruim assortiment en gematigde prijzen. Er kan niet met pin worden afgerekend; wel is er WiFi.

Zaal-s-Bar

Zaal 2 (BG)

De grote zaal biedt plaats aan maximaal 80 personen, in theateropstelling. Er kunnen ook tafels worden neergezet. De zaal is voorzien van een goed gestemde piano, een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. De akoestiek is prima.

Zaal-s-Grotezaal-

Zaal 1 (BG)

Ook hier is een geluidsinstallatie en een beamer met scherm aanwezig. De capaciteit van de zaal is 20 tot 25 personen.

Zaal-s-Filmzaal-

Zaal 3 (1e etage)

In het altelier kunnen cursussen worden gegeven aan maximaal 20 personen. Er is geen beamer aanwezig, maar wel een flipover en een whiteboard.

Zaal-eerste-etage

Zaal 7 (1e etage)

Geschikt voor vergaderingen van maximaal 20 personen. Ook hier is geen beamer, maar wel een flipover en een whiteboard.

Zaal-s-Vergaderzaal

Zaal 8 (1e etage)

Deze zaal beschikt over een geluidsinstallatie en een beamer met scherm. In theateropstelling kunnen hier lezingen en presentaties worden gehouden voor maximaal 30 personen.

Zaal-s-Collegezaal-

Prijzen en bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De Dirk Smitsstraat is een zijstraat van de Jonker Fransstraat. Ons gebouw is vanaf het Centraal Station binnen tien minuten te bereiken met tramlijn 7 of 8 of met buslijn 38, uitstappen bij halte Noorderbrug. Parkeerplaatsen zijn in de directe omgeving lastig te vinden, er geldt betaald parkeren.

Prijzen per dagdeel

Wij verhuren onze zalen per dagdeel, dus de ochtend van 9.00 tot 13.00 uur, de middag van 13.00 tot 17.00 uur, of de avond van 19.00 tot 23.00 uur, in principe alle dagen van de week. Voor de grote zaal rekenen wij € 90 per dagdeel, voor de andere zalen € 50. Voor het gebruik van de piano, de geluidsinstallatie of de beamer rekenen wij € 25 per onderdeel per dagdeel extra. Papier voor de flipover kost € 5 per set. Alle bedragen zijn inclusief, het Nivon is vrijgesteld van B.T.W.

Annuleringsvoorwaarden

Tot twee weken voor de gereserveerde datum annuleren kost niets. Bij annuleren in de een-na-laatste week rekenen wij de halve zaalhuur, in de laatste week de volledige zaalhuur.